Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uitjes Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van unieke uitjes Purmerend met uw gezelschap!

Ook unieke uitjes Purmerend beleven met uw gezelschap? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitjes Purmerend graag! Deze prachtige stad biedt op het gebied van uitjes vele mogelijkheden. Purmerend heeft met haar traditionele centrum en gezelligheid op uitjes gebied tal van mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken met deze stad tijdens één van uw uitjes Purmerend. Van spannende en leuke spelopdrachten tot aan actieve evenementen zijn hier mogelijk. Door onze grote kennis van deze mooie stad maken wij ook uw uitjes in Purmerend op maat!

Voor meer informatie over onze uitjes Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.