Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Vrijgezellenuitje Purmerend - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Purmerend voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag!

Purmerend is gelegen in de provincie Noord-Holland, en telt maar liefst 80.000 inwoners. De stad staat bekend als 'Marktstad' vanwege haar geschiedenis in de nijverheid als handelscentrum. In de afgelopen 40 jaar is de stad (en gemeente) snel gegroeid vanwege de vele forenzen die Purmerend als ideale woonsituatie zagen, maar werkzaam zijn in Amsterdam. Vele nieuwbouwwijken zijn daarom aanwezig echter het stadshart is mooi en authentiek. Met de bekende 'Veemarkt' als centrale plein vol terrassen, restaurants en uitgaansgelegenheden is Purmerend een stad vol gezelligheid. Een veelzijdige stad waar verleden en heden samen komen!

Geniet van een uniek vrijgezellenuitje Purmerend met uw gezelschap!

Opzoek naar een vrijgezellenuitje Purmerend? Eenhoorn Evenementen organiseert uw vrijgezellenuitje Purmerend graag! De stad Purmerend heeft op het gebied van vrijgezellenuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw vrijgezellenuitje Purmerend met deze unieke stad. Van grappige spelprogramma's als het Hangover spel tot aan unieke activiteiten als een workshop cardio-striptease. Door onze kennis en connectie binnen deze stad maken wij uw vrijgezellenuitje Purmerend op maat!

Voor meer informatie over uw vrijgezellenuitje Purmerend kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.