Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Evenementen Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau organiseren hier vele evenementen in Hoorn!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke centrum knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van unieke evenementen Hoorn met uw gezelschap!

Wij organiseren vele evenementen in Hoorn. Eenhoorn Evenementen organiseert bedrijfsevenementen, uitjes en publieke evenementen voor vele doelgroepen. De Theaterfietsdag, 90's Only of Rock that Boat zijn een aantal publieke evenementen Hoorn door ons georganiseerd. Onder de kop 'Special Events' vind u meer informatie over onze evenementen. Beleef samen met ons unieke evenementen in Hoorn!

Voor meer informatie over onze evenementen Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Evenementen Hoorn in de spotlight!

STEPTOCHT!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Ga de strijd aan met uw collega's, familie of vrienden tijdens deze puzzel steptocht door Hoorn. Om snel van locatie naar locatie te kunnen hebben wij het ideale vervoersmiddel; een moderne step!


Lees verder

WINTERQUIZ!

€ 17,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Neem het op tegen uw eigen collega's, familie of vrienden tijdens deze Pubquiz in winterse sferen! Speel deze Winter Pubquiz Hoorn met uw gezelschap en beleef de winter op en top!


Lees verder

POOLCIRKEL!

€ 26,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Strijden met sneeuw, wind en ijs! Welkom op de Noordpool! Tijdens deze koele expeditie nemen we uw team mee langs verschillende proeven die nodig zijn om te kunnen overleven op de Noordpool.


Lees verder