Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Evenementenbureau Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw event Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Hét evenementenbureau Hoorn voor een unieke beleving!

Bent u opzoek naar een Evenementenbureau Hoorn? Eenhoorn Evenementen heeft als vestigingsstad Hoorn en organiseert vanuit deze stad diverse uitjes, feesten en evenementen. Wij, als Evenementenbureau Hoorn, laten u daarom graag kennis maken met deze prachtige historische stad. Van spannende en gezellige events in het centrum van Hoorn tot aan actieve en sportieve evenementen op het water. Door onze kennis en connecties binnen de stad Hoorn maken wij ieder evenement Hoorn op maat!

Voor meer informatie over ons Evenementenbureau Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Evenementenbureau Hoorn in de spotlight!

HIGHLAND!

€ 23,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Welkom bij de meer dan 4000 jaar oude Highland games Hoorn! Vandaag bent u een Schotse krijger en neemt u deel aan deze typische Schotse traditie. Maak u klaar voor de zware strijd met de andere krijgers.


Lees verder

STADSWANDELING!

€ 7,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 8 personen

Kom tijdens deze rondtour door Hoorn alles te weten over deze prachtige stad. Samen met onze gids bezoekt u het oude centrum, historische haven en vele andere bezienswaardigheden!


Lees verder

WALKING DINER!

€ 52,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Culinair genieten tijdens dit walking diner! U bezoekt in één avond maar liefst drie restaurants voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Tussendoor neemt onze gids u mee voor een rondleiding!


Lees verder