Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsuitjes Den Helder


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Den Helder voor een unieke belevenis in deze bijzondere havenstad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Den Helder is gelegen in de uiterste top van de kop van Noord-Holland, en telt een kleine 60.000 inwoners. De stad staat bekend als Marinestad wat zij te danken heeft aan de grootste Marinebasis van Nederland die hier gelegen is. Leuke bezienswaardigheden als het Marine museum, Fort Kijkduin en het Nationaal Reddingsmuseum zijn hier te bewonderen. Maar naast deze 'attracties' biedt Den Helder ook een uitgestrekte kustlijn met mooie stranden en gaat hier vanuit tevens de veerboot naar Texel. Maar pak vooral niet te snel de boot want het centrum van Den Helder is zeker een bezoek waard! Gezellige terrassen, restaurants en cafés zorgen ervoor dat u zich in deze prachtige Marinestad snel thuis voelt!

Geniet van unieke groepsuitjes Den Helder met uw gezelschap!

Unieke groepsuitjes Den Helder beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw eigen groepsuitjes Den Helder graag! De stad Den Helder heeft met haar rijke historie als marinestad van Nederland vele mogelijkheden voor een leuke en originele groepsuitjes. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw groepsuitjes Den Helder met deze mooie stad. Van originele spelopdrachten tot aan actieve en sportieve evenementen op het strand aan zee. Door onze grote kennis en connecties binnen Den Helder maken wij samen met u uw groepsuitjes Den Helder op maat!

Voor meer informatie over uw groepsuitjes Den Helder kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…