Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Personeelsuitjes Den Helder


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Den Helder voor een unieke belevenis in deze bijzondere havenstad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Den Helder is gelegen in de uiterste top van de kop van Noord-Holland, en telt een kleine 60.000 inwoners. De stad staat bekend als Marinestad wat zij te danken heeft aan de grootste Marinebasis van Nederland die hier gelegen is. Leuke bezienswaardigheden als het Marine museum, Fort Kijkduin en het Nationaal Reddingsmuseum zijn hier te bewonderen. Maar naast deze 'attracties' biedt Den Helder ook een uitgestrekte kustlijn met mooie stranden en gaat hier vanuit tevens de veerboot naar Texel. Maar pak vooral niet te snel de boot want het centrum van Den Helder is zeker een bezoek waard! Gezellige terrassen, restaurants en cafés zorgen ervoor dat u zich in deze prachtige Marinestad snel thuis voelt!

Geniet van unieke personeelsuitjes Den Helder met uw gezelschap!

Unieke personeelsuitjes Den Helder beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw personeelsuitjes in Den Helder graag! Deze prachtige havenstad heeft op het gebied van personeelsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u graag kennis maken tijdens uw personeelsuitjes Den Helder. Van spannende spelopdrachten in Fort Kijkduin tot aan sportieve personeelsuitjes in de haven of op de Waddenzee. Samen met u maken wij uw personeelsuitjes Den Helder op maat!

Voor meer informatie over uw personeelsuitjes Den Helder kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…