Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsdag Den Helder


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Den Helder voor een unieke belevenis in deze bijzondere havenstad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Den Helder is gelegen in de uiterste top van de kop van Noord-Holland, en telt een kleine 60.000 inwoners. De stad staat bekend als Marinestad wat zij te danken heeft aan de grootste Marinebasis van Nederland die hier gelegen is. Leuke bezienswaardigheden als het Marine museum, Fort Kijkduin en het Nationaal Reddingsmuseum zijn hier te bewonderen. Maar naast deze 'attracties' biedt Den Helder ook een uitgestrekte kustlijn met mooie stranden en gaat hier vanuit tevens de veerboot naar Texel. Maar pak vooral niet te snel de boot want het centrum van Den Helder is zeker een bezoek waard! Gezellige terrassen, restaurants en cafés zorgen ervoor dat u zich in deze prachtige Marinestad snel thuis voelt!

Geniet van een unieke teambuildingsdag Den Helder met uw gezelschap!

Opzoek naar een originele teambuildingsdag Den Helder? Wij organiseren uw teambuildingsdag in Den Helder graag! Deze unieke stad heeft op het gebied van teambuildingsactiviteiten vele mogelijkheden. Wij laten u daarom tijdens uw teambuildingsdag Den Helder graag kennis maken met deze stad. Van spannende spelopdrachten in het nabij gelegen Fort Kijkduin met de nodige teambuilding tot aan sportieve evenementen door het centrum, strand of op het water. Samen maken wij ook uw teambuildingsdag Den Helder op maat!

Voor meer informatie over uw teambuildingsdag Den Helder kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…