Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsactiviteit Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw groepsactiviteit Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke centrum knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van een unieke groepsactiviteit Hoorn met uw gezelschap!

Een originele groepsactiviteit Hoorn? Eenhoorn Evenementen organiseert uw groepsactiviteit Hoorn graag! Deze gezellige stad heeft op het gebied van een groepsactiviteit vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw groepsactiviteit Hoorn met deze prachtige stad. Van unieke spelopdrachten door het centrum van Hoorn tot aan sportieve evenementen aan de rand van Hoorn op het water. Door onze kennis en connecties binnen deze historische stad maken wij uw groepsactiviteit Hoorn op maat!

Voor meer informatie over uw groepsactiviteit Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Groepsactiviteit Hoorn in de spotlight!

BITTERBALLEN!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Hoeveel bitterballen wint uw team vandaag? Tijdens deze Bitterballenrace door Hoorn gaat u bitterballen verdienen door uw eigen inzet. Scoor fictieve bitterballen door vragen en opdrachten goed uit te voeren.


Lees verder

BAANTJER!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Er is een gruwelijke moord gepleegd! De Cock en Vledder zijn op deze zaak gezet maar komen er niet uit. Samen met uw team gaat u op onderzoek door het oude centrum om dit misdrijf op te lossen.


Lees verder

TEAMSPIRITTEST!

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Hoe is de teamspirit binnen uw bedrijf, team of afdeling? Meet dit tijdens dit teamuitje Hoorn! Wij testen u namelijk op vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerking.


Lees verder