Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uitjes Den Helder


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Den Helder voor een unieke belevenis in deze bijzondere havenstad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Den Helder is gelegen in de uiterste top van de kop van Noord-Holland, en telt een kleine 60.000 inwoners. De stad staat bekend als Marinestad wat zij te danken heeft aan de grootste Marinebasis van Nederland die hier gelegen is. Leuke bezienswaardigheden als het Marine museum, Fort Kijkduin en het Nationaal Reddingsmuseum zijn hier te bewonderen. Maar naast deze 'attracties' biedt Den Helder ook een uitgestrekte kustlijn met mooie stranden en gaat hier vanuit tevens de veerboot naar Texel. Maar pak vooral niet te snel de boot want het centrum van Den Helder is zeker een bezoek waard! Gezellige terrassen, restaurants en cafés zorgen ervoor dat u zich in deze prachtige Marinestad snel thuis voelt!

Geniet van unieke uitjes Den Helder met uw gezelschap!

Ook unieke uitjes Den Helder beleven met uw gezelschap? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitjes Den Helder graag! Deze echte marinestad biedt op het gebied van uitjes vele mogelijkheden. Den Helder heeft met haar historie en gezelligheid op uitjes gebied tal van mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken met deze stad tijdens één van uw uitjes Den Helder. Van spannende en leuke spelopdrachten in het centrum tot aan sportieve uitjes bij het nabij gelegen Fort Kijkduin, op het strand of op het water . Door onze grote kennis van deze stad maken wij ook uw uitjes in Den Helder op maat!

Voor meer informatie over onze uitjes Den Helder kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…