Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Vrijgezellenuitje Den Helder


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Den Helder voor een unieke belevenis in deze bijzondere havenstad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Den Helder is gelegen in de uiterste top van de kop van Noord-Holland, en telt een kleine 60.000 inwoners. De stad staat bekend als Marinestad wat zij te danken heeft aan de grootste Marinebasis van Nederland die hier gelegen is. Leuke bezienswaardigheden als het Marine museum, Fort Kijkduin en het Nationaal Reddingsmuseum zijn hier te bewonderen. Maar naast deze 'attracties' biedt Den Helder ook een uitgestrekte kustlijn met mooie stranden en gaat hier vanuit tevens de veerboot naar Texel. Maar pak vooral niet te snel de boot want het centrum van Den Helder is zeker een bezoek waard! Gezellige terrassen, restaurants en cafés zorgen ervoor dat u zich in deze prachtige Marinestad snel thuis voelt!

Geniet van een uniek vrijgezellenuitje Den Helder met uw gezelschap!

Opzoek naar een vrijgezellenuitje Den Helder? Eenhoorn Evenementen organiseert uw vrijgezellenuitje Den Helder hier graag! Den Helder heeft op het gebied van vrijgezellenuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw vrijgezellenuitje Den Helder met deze unieke stad. Van grappige spelprogramma's in het centrum als het Hangover spel tot aan spannende activiteiten op het strand of op de Waddenzee. Door onze kennis en connectie binnen deze stad maken wij uw vrijgezellenuitje Den Helder op maat!

Voor meer informatie over uw vrijgezellenuitje Den Helder kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…