Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsuitjes Enkhuizen - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Enkhuizen voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of teamuitje hier graag!

Enkhuizen is gelegen in West-Friesland, en telt een kleine 19.000 inwoners. Enkhuizen wordt in de volksmond ook wel de 'Haringstad' genoemd vanwege haar verleden als centrum op gebied van haringvisserij. Een prachtige historische haven is aanwezig waar tegenwoordig veel pleziervaart aanmeert voor een bezoek. In de zomermaanden zijn hier vele zeilschepen en luxe jachten te vinden. Maar naast een echte waterstad heeft Enkhuizen meer te bieden. Het beroemde Zuiderzeemuseum, Sprookjes Wonderland en een prachtig historisch centrum vormen de basis voor een ultiem dagje uit!

Geniet van unieke groepsuitjes Enkhuizen met uw gezelschap!

Unieke groepsuitjes Enkhuizen beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw eigen groepsuitjes Enkhuizen graag! De stad Enkhuizen heeft met haar rijke historie en gezelligheid vele mogelijkheden voor een leuke en originele groepsuitjes. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw groepsuitjes Enkhuizen met deze mooie stad. Van originele spelopdrachten tot aan actieve en sportieve evenementen. Door onze grote kennis en connecties binnen de stad Enkhuizen maken wij samen met u uw groepsuitjes Enkhuizen op maat!

Voor meer informatie over uw groepsuitjes Enkhuizen kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.