Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsuitje Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw groepsuitje Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke centrum van de stad knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van een uniek groepsuitje Hoorn met uw gezelschap!

Een uniek groepsuitje Hoorn? Eenhoorn Evenementen organiseert uw eigen groepsuitje Hoorn graag! De stad Hoorn heeft met haar rijke historie en gezelligheid vele mogelijkheden voor een leuke en origineel groepsuitje. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw groepsuitje Hoorn met deze mooie stad. Van originele spelopdrachten door het centrum tot aan actieve en sportieve evenementen op het water aan de rand van Hoorn. Door onze grote kennis en connecties binnen de stad Hoorn maken wij samen met u uw groepsuitje Hoorn op maat!

Voor meer informatie over uw groepsuitje Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Groepsuitje Hoorn in de spotlight!

BOERENSURVIVAL!

€ 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Weet je hooivorken te ontwijken, sloten over te komen en aanvallen van stieren te pareren, dan ben jij de officiële boeren winnaar van de dag!


Lees verder

STRAND VIERKAMP!

€ 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

King or Queen of the beach? Tijdens dit stranduitje Hoorn gaat u bepalen wie de ware strandkampioen is !


Lees verder

PUZZEL TOCHT!

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Kent u de stad Hoorn goed? Dat gaan we testen! Op iedere locatie ontvangt u informatie en beantwoord u de vragen. Met deze antwoorden komt u in het volgend café terecht waar onze begeleider met een borrel klaar staat. Drankje op, dan gaan we door naar de volgende kroeg!


Lees verder