Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsuitjes Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke groepsuitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw groepsuitjes Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke centrum van de stad knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van unieke groepsuitjes Hoorn met uw gezelschap!

Unieke groepsuitjes Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw eigen groepsuitjes Hoorn graag! De stad Hoorn heeft met haar rijke historie en gezelligheid vele mogelijkheden voor een leuke en originele groepsuitjes. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw groepsuitjes Hoorn met deze mooie stad. Van originele spelopdrachten door het centrum tot aan actieve en sportieve evenementen op het water aan de rand van Hoorn. Door onze grote kennis en connecties binnen de stad Hoorn maken wij samen met u uw groepsuitjes in Hoorn op maat!

Voor meer informatie over uw groepsuitje Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Groepsuitjes Hoorn in de spotlight!

GROTE TEAMSPIRIT !

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Hoe is de teamspirit binnen uw groep? Meet dit tijdens dit teamuitje! Wij testen u namelijk op vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerking!


Lees verder

WIPE (F)OUT!

€ 49,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 30 personen

Een extreem uitje met uw collega’s, familie of vrienden! Vandaag rent, springt en vliegt u over de hindernisbanen om de andere teams te verslaan. Een compleet Wipe Out parcours staat hier voor u klaar!!


Lees verder

SOLEXTOUR!

€ 52,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Westfriesland?


Lees verder