Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Personeelsuitjes Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke personeelsuitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij van Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen organiseren uw personeelsuitjes Hoorn hier graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een roemrijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van unieke personeelsuitjes Hoorn met uw gezelschap!

Unieke personeelsuitjes Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw personeelsuitjes in Hoorn graag! Deze prachtige stad heeft op het gebied van personeelsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u graag kennis maken tijdens uw personeelsuitjes Hoorn. Van spannende spelopdrachten in het centrum van Hoorn tot aan sportieve evenementen op het Markermeer. Samen met u maken wij uw personeelsuitjes Hoorn op maat!

Voor meer informatie over onze personeelsuitjes Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Personeelsuitjes Hoorn in de spotlight!

DE BITTERBALLEN RACE!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Scoor fictieve bitterballen door vragen en opdrachten goed uit te voeren. De hoofdprijs? Het aantal gescoorde bitterballen uitgekeerd in echte warme bitterballen!


Lees verder

EEN BAANTJER MYSTERIE!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Er is een gruwelijke moord gepleegd in het centrum van Hoorn. De Cock en Vledder zijn op deze zaak gezet maar komen er niet uit. Samen met uw team gaat u op onderzoek door het oude centrum om dit misdrijf op te lossen!


Lees verder

DE KOLONISTEN!           

€ 32,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Krijg de macht over de stad Hoorn terug! De enige manier om deze strijd te winnen is door de overige teams te slim af te zijn. Gaat dit uw team lukken?


Lees verder