Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsuitje Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw teambuildingsuitje Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de mooie regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van een uniek teambuildingsuitje Hoorn met uw gezelschap!

Opzoek naar een origineel teambuildingsuitje Hoorn? Wij organiseren uw teambuildingsuitje Hoorn graag! Deze prachtige stad aan het Markermeer heeft op het gebied van een teambuildingsuitje vele mogelijkheden. Wij laten u daarom tijdens uw teambuildingsuitje Hoorn graag kennis maken met deze stad. Van spannende spelopdrachten in het centrum met de nodige teambuilding tot aan sportieve evenementen op het water. Samen maken wij uw teambuildingsuitje Hoorn op maat!

Voor meer informatie over uw teambuildingsuitje Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

TEAMSPIRIT TEST!

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Meet tijdens dit teambuildinguitje de teamspirit binnen uw team! Het gaat dus niet altijd om het snelste team, maar ook het team met de beste oplossingen! !


Lees verder

EXPEDITIE!

€ 23,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Kunt u overleven op een onbewoond eiland? Lukt het u om samen te werken met de andere lotgenoten? Dan is dit ultieme overlevingsspel Expeditie Robinson Hoorn echt iets voor u!


Lees verder

REDDINGSDUIK!

€ 39,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Een arrangement waarbij u als team op elkaar bent aangewezen! Uw collega ligt te water, hij/zij is onverwachts overboord geslagen. Wat moet u doen?!


Lees verder