Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsuitjes Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw teambuildingsuitjes Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de mooie regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van unieke teambuildingsuitjes Hoorn met uw gezelschap!

Opzoek naar originele teambuildingsuitjes Hoorn? Wij organiseren uw teambuildingsuitjes in Hoorn graag! Deze prachtige stad aan het Markermeer heeft op het gebied van teambuildingsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom tijdens uw teambuildingsuitjes Hoorn graag kennis maken met deze stad. Van spannende spelopdrachten in het centrum met de nodige teambuilding tot aan sportieve evenementen op het water. Samen maken wij ook uw teambuildingsuitjes Hoorn op maat!

Voor meer informatie over de vele mogelijke teambuildingsuitjes Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

EXPEDITIE!

€ 23,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Kunt u overleven op een onbewoond eiland? Lukt het u om samen te werken met de andere lotgenoten? Dan is dit ultieme overlevingsspel Expeditie Robinson Hoorn echt iets voor u!


Lees verder

LIMO DROPPING!

€ 44,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

U en uw gezelschap worden opgehaald met een echte limousine en geniet u van een rondrit door Hoorn. Opeens stopt uw limousine en start een GPS tocht door Hoorn!


Lees verder

HIGHLAND GAMES!

€ 23,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Vandaag bent u een Schotse krijger en neemt u deel aan deze typische Schotse traditie. Maak u klaar voor de zware strijd met de andere krijgers.!


Lees verder