Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Themafeesten Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, themafeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw themafeesten Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van unieke themafeesten Hoorn met uw gezelschap!

Uw bedrijfs- of themafeesten Hoorn organiseren? Eenhoorn Evenementen organiseert vele themafeesten in Hoorn voor diverse organisaties en bedrijven! Wij bieden een scala aan mogelijkheden op het gebied van themafeesten met uw bedrijf of collega's. Van specifieke thema's gericht op Hoorn of West-Friesland tot aan de unieke bredere concepten mogelijk op iedere locatie. Wij maken samen uw themafeesten Hoorn op maat!

Voor meer informatie over onze themafeesten Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

IBIZA FEEST!

€ 59,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 50 personen

Hét strandfeest voor iedereen met heimwee naar de warme zomer dagen! De avondzon, frisse cocktails en heersende rust over het water. Vamos a la Playa!


Lees verder

1001 NACHTEN!

€ 64,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 50 personen

Treed binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht! Neem plaats op het thee terras, dans op het Djemaa el-Fna plein, geniet op het waterpijp terras of maak kennis met een echte reuzen tijger Python!


Lees verder

GAMBLE NIGHT!

€ 59,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 50 personen

Treed binnen in dit illegale casino wat speciaal deze avond op een uiterst geheime locatie voor u is neergestreken. Beleef een unieke avond met maar één belangrijk doel; Gambling!


Lees verder