Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uitje Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen organiseren uw uitje Hoorn graag!

Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast de historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de terrassen goed terecht kunt!

Geniet van een uniek uitje Hoorn met uw gezelschap!

Een uniek uitje Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitje Hoorn graag! Deze prachtige stad biedt op het gebied van uw uitje vele mogelijkheden. Hoorn heeft met haar historie en gezelligheid tal van mogelijkheden op het gebied van een gezellig uitje. Wij laten u daarom graag kennis maken met deze stad tijdens uw uitje Hoorn. Van spannende en leuke spelopdrachten in het centrum van Hoorn tot aan sportieve evenementen op en rond het Markermeer. Door onze grote kennis van deze mooie stad maken wij uw uitje Hoorn op maat!

Voor meer informatie over uw uitje Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uitje Hoorn in de spotlight!

MONOPOLY!

€ 29,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Welke straten in het centrum van Hoorn weet uw team te veroveren? Gaat u voor een kanskaart? Of wordt het toch een nachtje brommen in de gevangenis?


Lees verder

IPAD CHALLENGE!

€ 42,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 16 personen

Weet uw team de opdrachten? Of zorgen de andere teams ervoor dat u geen kant meer op kunt door de inzet van hun digitale bommen, virussen of andere online gadgets!


Lees verder

GIERENDE BANDEN!

€ 57,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Met gierende banden vooruit! Een mooie tour op de Tuk Tuk, solex en fiets door Westfriesland


Lees verder