Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uitjes Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen organiseren uw uitjes in Hoorn graag!

Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast de historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de terrassen goed terecht kunt!

Geniet van unieke uitjes Hoorn met uw gezelschap!

Ook unieke uitjes Hoorn beleven met uw gezelschap? Eenhoorn Evenementen organiseert ook uw uitjes Hoorn graag! Deze prachtige stad biedt op het gebied van uitjes vele mogelijkheden. Hoorn heeft met haar historie en gezelligheid op uitjes gebied tal van mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken met deze stad tijdens één van uw uitjes Hoorn. Van spannende en leuke spelopdrachten in het centrum van Hoorn tot aan sportieve evenementen op en rond het Markermeer. Door onze grote kennis van deze mooie stad maken wij ook uw uitjes in Hoorn op maat!

Voor meer informatie over onze uitjes Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uitjes Hoorn in de spotlight!

GPS-TOCHT!

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Sportiviteit, creativiteit en moderne navigatie gaan vandaag hand in hand samen. U ontdekt het centrum van Hoorn te voet met het GPS-apparaat!


Lees verder

HIGHLAND GAMES!

€ 29,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Vandaag bent u een Schotse krijger en neemt u deel aan deze typische Schotse traditie. Maar eerst kleden we ons om want een echte Schotse krijger heeft een traditionele kilt aan!


Lees verder

BIERPROEVERIJ!

€ 19,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Tijdens deze bierproeverij komt u erachter dat er naast de vertrouwde biermerken, nog vele honderden andere bieren bestaan!


Lees verder