Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Vrijgezellenfeesten Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen organiseren ook uw vrijgezellenfeesten in Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het stadshart van Hoorn knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC historie waardoor de stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van unieke vrijgezellenfeesten Hoorn met uw gezelschap!

Unieke vrijgezellenfeesten Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen biedt vele mogelijkheden op het gebied van vrijgezellenfeesten in Hoorn! Deze mooie stad aan het Markermeer heeft vele mogelijkheden voor vrijgezellenfeesten. Wij laten u daarom tijdens deze vrijgezellenfeesten Hoorn graag kennis maken met deze prachtige stad. Van spannende en leuke spelopdrachten in het centrum van Hoorn tot aan een paaldansworkshop op locatie! Wij maken ook uw vrijgezellenfeesten Hoorn geheel op maat!

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor vrijgezellenfeesten in Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

MOORDDINER!

€ 54,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

In dit spannende, interactieve en humoristische moordspel moet u gezamenlijk binnen één avond een moord aan tafel oplossen.


Lees verder

BIERFIETS!

€ 34,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Deze middag gaat u Tappen en Trappen! Stap op de bierfiets Hoorn en maak een tour door Hoorn of door de omgeving!


Lees verder

SURVIVAL!

€ 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Hoe overleef je het simpele leven? Door boerensurvival te spelen! Pas op voor de gevaren en problemen die je op het platteland tegen kan komen.


Lees verder