Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Vrijgezellenuitje Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw vrijgezellenuitje Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van een uniek vrijgezellenuitje Hoorn met uw gezelschap!

Een gezellig vrijgezellenuitje Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw vrijgezellenuitje Hoorn graag! Deze prachtige stad heeft vele mogelijkheden voor een vrijgezellenuitje. Wij laten u tijdens uw vrijgezellenuitje Hoorn graag kennis maken met deze mooie stad. Van spannende spelopdrachten in het centrum van Hoorn tot aan een complete paaldansworkshop op locatie! Wij maken uw vrijgezellenuitje Hoorn op maat!

Voor meer informatie over een vrijgezellenuitje Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

HANGOVER!

€ 29,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

De dag na uw eigen vrijgezellenfeest Hoorn wordt iedereen wakker met een enorme kater. Niemand heeft enig idee wat er de vorige avond en nacht gebeurd is. HELP!


Lees verder

HIGH BEER

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 8 personen

Geniet in een prachtige sfeervolle locatie in het centrum van Hoorn van verschillende soorten speciaal bier.


Lees verder

HIGH WINE!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 8 personen

Ontspannen genieten van speciaal geselecteerde wijnen en heerlijke hapjes & gerechtjes? Schuif dan aan tijdens deze High Wine Hoorn, waarbij u op en top in de watten wordt gelegd!


Lees verder