Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Vrijgezellenuitjes Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw vrijgezellenuitjes Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van unieke vrijgezellenuitjes Hoorn met uw gezelschap!

Beleef één van de vele vrijgezellenuitjes Hoorn? Eenhoorn Evenementen organiseert diverse vrijgezellenuitjes in Hoorn! Deze prachtige stad heeft vele mogelijkheden voor vrijgezellenuitjes. Wij laten u tijdens één van uw vrijgezellenuitjes in Hoorn graag kennis maken met deze mooie stad. Van spannende spelopdrachten in het centrum van Hoorn tot aan een complete paaldansworkshop op locatie! Wij maken uw vrijgezellenuitjes Hoorn op maat!

Voor meer informatie over de mogelijke vrijgezellenuitjes Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

MISS LATEX!

€ 29,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Tijdens deze tour neemt onze mooie maar zeer strenge Miss Latex u mee door het centrum van Hoorn!


Lees verder

BIERFIETS!

€ 34,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Deze middag gaat u Tappen en Trappen! Stap op de bierfiets Hoorn en maak een tour door Hoorn of door de omgeving.


Lees verder

KROEGENSPORT!

€ 25,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 8 personen

Darten, biljarten en Mexicanen zijn de overige echte kroegspellen die we deze middag in teams tegen elkaar gaan spelen!


Lees verder