Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Evenement Alkmaar - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Alkmaar. Wij als Alkmaar kenner organiseren uw evenement Alkmaar graag!

Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij de Alkmaarders de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de zeer bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie mooie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie van deze stad. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele leuke terrasjes aan het Waagplein en geniet hier van een heerlijk drankje!

Geniet van een uniek evenement Alkmaar met uw gezelschap!

Wij als evenementenbureau Alkmaar organiseren ook uw evenement in Alkmaar. Van een bedrijfsevenement Alkmaar tot aan een publiek evenement Alkmaar zorgt voor een diversiteit aan organisatie. Onder de kop 'Special Events' vindt u meer informatie over onze evenementen. Beleef een uniek evenement Alkmaar!

Voor meer informatie over uw evenement Alkmaar kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.