Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsuitjes Alkmaar - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Alkmaar. Wij als Alkmaar kenner organiseren uw groepsuitjes Alkmaar hier graag!

Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij de Alkmaarders de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de zeer bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie mooie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie van deze stad. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele leuke terrasjes aan het Waagplein en geniet hier van een heerlijk drankje!

Geniet van unieke groepsuitjes Alkmaar met uw gezelschap!

Eén van de groepsuitjes Alkmaar beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert diverse groepsuitjes Alkmaar voor vele groepen! Deze gezellige Kaasstad biedt op het gebied van groepsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van uw groepsuitjes Alkmaar met deze prachtige stad. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen zijn hier mogelijk. Door onze grote kennis van de stad Alkmaar maken wij vele groepsuitjes Alkmaar op maat!

Voor meer informatie over alle mogelijke groepsuitjes Alkmaar kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Groepsuitjes Alkmaar in de spotlight!

CH(V)OICE

€ 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Maakt u tijdens dit spel in Alkmaar wel de juiste 'muzikale' keuzes? Vandaag draait alles om muziek en uw keuzes!


Lees verder

ONTVOERD!

€ 42,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 40 personen

Twee gemaskerde mannen komen binnen en hebben voor u een videoboodschap; Uw directeur is ontvoerd!


Lees verder

MONOPOLY!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Een real life spel om straten, gebouwen, pleinen en... Geld! U en uw team spelen Levend Monopoly Alkmaar in het echt!


Lees verder