Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Personeelsuitjes Alkmaar - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Alkmaar. Wij als Alkmaar kenner organiseren uw personeelsuitjes Alkmaar hier graag!

Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij de Alkmaarders de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de zeer bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie mooie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie van deze stad. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele leuke terrasjes aan het Waagplein en geniet hier van een heerlijk drankje!

Geniet van unieke personeelsuitjes Alkmaar met uw gezelschap!

Eén van de personeelsuitjes Alkmaar beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert diverse personeelsuitjes Alkmaar voor vele groepen! Deze gezellige Kaasstad biedt op het gebied van personeelsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van uw personeelsuitjes Alkmaar met deze prachtige stad. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen zijn hier mogelijk. Door onze grote kennis van de stad Alkmaar maken wij vele personeelsuitjes Alkmaar op maat!

Voor meer informatie over alle mogelijke personeelsuitjes Alkmaar kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Personeelsuitjes Alkmaar in de spotlight!

I-MOL!

€ 34,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 24 personen

Op een geheime locatie in het centrum van Alkmaar wordt u ontvangen. Nadat iedereen aanwezig is komt uw opdrachtgever binnen.


Lees verder

SLEUTELS!

€ 34,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20personen

Gebaseerd op het bekende TV-spel uit de jaren 80 'Fort Boyard', strijden u en uw team vandaag om de sleutels in Fort Kijkduin.


Lees verder

DEAL!

€ 32,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15personen

Vanaf het begin is al snel één ding duidelijk; Vandaag gaat het erop of eronder worden! Samen met uw team gaat u de uitdaging aan.


Lees verder