Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Rondleidingen Alkmaar - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Alkmaar. Wij als Alkmaar kenner organiseren diverse mogelijke rondleidingen Alkmaar voor ieder gezelschap!

Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij de Alkmaarders de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de zeer bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie mooie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie van deze stad. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele leuke terrasjes aan het Waagplein en geniet hier van een heerlijk drankje!

Geniet van unieke rondleidingen Alkmaar met uw gezelschap!

Eén van de originele rondleidingen Alkmaar zelf beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert verschillende rondleidingen Alkmaar voor u graag! Deze gezellige Kaasstad heeft op het gebied van rondleidingen vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van onze rondleidingen Alkmaar met deze prachtige stad. Door onze grote kennis van de stad Alkmaar maken wij deze rondleidingen Alkmaar op maat door bijvoorbeeld uit te breiden met een mooie rondvaart, bezoek aan het kaasmuseum of diner!

Voor meer informatie over de vele mogelijkheden op het gebied van rondleidingen Alkmaar kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.