Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Themafeest Alkmaar - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Alkmaar. Wij als Alkmaar kenner organiseren uw themafeest Alkmaar graag!

Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij de Alkmaarders de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de zeer bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie mooie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie van deze stad. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele leuke terrasjes aan het Waagplein en geniet hier van een heerlijk drankje!

Geniet van een uniek themafeest Alkmaar met uw gezelschap!

Uw eigen bedrijfs- of themafeest Alkmaar? Eenhoorn Evenementen organiseert uw themafeest Alkmaar graag! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor uw themafeest met uw bedrijf of collega's. Van specifieke thema's gericht op de stad Alkmaar tot aan de unieke bredere concepten mogelijk op iedere locatie. Wij maken samen met u uw themafeest Alkmaar op maat!

Voor meer informatie over een themafeest Alkmaar kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.