Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uitjes Alkmaar - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Alkmaar. Wij als Alkmaar kenner organiseren vele leuke en originele uitjes Alkmaar voor iedere groep!

Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij de Alkmaarders de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de zeer bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie mooie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie van deze stad. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele leuke terrasjes aan het Waagplein en geniet hier van een heerlijk drankje!

Geniet van unieke uitjes Alkmaar met uw gezelschap!

Eén van de unieke uitjes Alkmaar beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitjes Alkmaar graag! Deze gezellige Kaasstad biedt voor uw uitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van uw uitjes Alkmaar met deze prachtige stad. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen zijn hier mogelijk. Door onze grote kennis van de stad Alkmaar maken wij ook uw uitjes Alkmaar op maat!

Voor meer informatie over de vele mogelijke uitjes Alkmaar kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uitjes Alkmaar in de spotlight!

BITTERBAL!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Hoeveel bitterballen wint uw team vandaag? Scoor bitterballen door vragen en opdrachten goed uit te voeren.


Lees verder

BAANTJER!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Er is een gruwelijke moord gepleegd in Alkmaar! Eén ding is al snel duidelijk. Er zijn vier verdachten, allen met een strafblad, maar wie is de dader?!


Lees verder

LOSGELD!

€ 32,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Uw team gaat gewapend met IPad het centrum van Alkmaar in. Maar weet u voldoende losgeld te verzamelen op de bankaccount van uw IPad?


Lees verder