Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Kaap de Smaak! – ‘Culinair Food Festival Hoorn!’


Kaap de Smaak - Culinair Foodfestival Hoorn

Genieten van lekker eten, leuke optredens met de voetjes in het zand! Dat kan tijdens het ‘Kaap de Smaak’ Festival op het terrein van Marina Kaap Hoorn. Diverse restaurants, mobiele foodtrucks en marktkramen presenteren zich op zaterdag 4 en zondag 5 juli met heerlijke producten. Maar naast deze unieke smaaksensatie zijn er diverse bands, muzikanten en dansscholen aanwezig die een gezellig optreden verzorgen en is er vermaak voor de allerkleinsten. Met gratis entree is dit Culinair Food Festival aan de rand van Hoorn een evenement dat u niet mag missen!

Lekker eten bij Marina Kaap Hoorn!
Een weekend lang staat het terrein van Marina Kaap Hoorn in het teken van food. Diverse restaurants en complete mobiele foodtrucks presenteren zich op het zandstrand aan de rand van Hoorn. Smaakvolle porties kunt u tegen betaling van consumptiemunten hier afnemen. Neem plaats op het grote terras of het gezellige zandstrand en geniet van lekker eten. Met prachtig uitzicht over het IJsselmeer, een koel drankje en de warme zon is dit een unieke beleving!

Volop optredens en Kinderactiviteiten!
Maar naast lekker eten is er meer! Gedurende beide dagen geven verschillende bandjes, muzikanten en dansscholen optredens op het hoofdpodium. Leuk om naar te kijken of zelfs aan deel te nemen! Ook zal durfsportcentrum Volt verschillende wateractiviteiten presenteren in de grote en kleine kom van Marina Kaap Hoorn. En voor de allerkleinsten zijn er leuke kinderactiviteiten waaronder diverse springkussens en is uiteraard het volleybalveld en zandstrand bij Oranje Buiten vrij geopend.

De entree tot het terrein is geheel gratis.  Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van een prachtig smaakvol weekend tijdens dit Culinaire Festival op het grote terrein van Marina Kaap Hoorn! 

Kaap de Smaak - Festival info:
Datum: Zaterdag 4 juli 2015 & Zondag 5 juli 2015
Tijden: Van 12.00 uur tot 24.00 uur (beide dagen)
Entree: Gratis!
Locatie: Marina Kaap Hoorn - Schelphoek 4 Hoorn
Organisatie: Eenhoorn Evenementen & Oranje Buiten

Laatste info via: 
Kaap de Smaak! 

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…