Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsfeest Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in het dorp Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren uw bedrijfsfeest Volendam graag!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van een uniek bedrijfsfeest Volendam met uw gezelschap!

Een bedrijfsfeest Volendam? Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsfeest Volendam graag! Het dorp Volendam biedt vele mogelijkheden op het gebied van een bedrijfsfeest. Wij laten u daarom tijdens uw bedrijfsfeest Volendam graag kennis maken met dit gezellige dorp. Van unieke thema's met betrekking op Volendam tot aan originele feestconcepten die op iedere locatie mogelijk zijn. Door onze grote kennis en connecties binnen Volendam maken wij uw bedrijfsfeest Volendam op maat!

Voor meer informatie over een bedrijfsfeest Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.