Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsuitje Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren uw bedrijfsuitje Volendam graag!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van een uniek bedrijfsuitje Volendam met uw gezelschap!

Een bedrijfsuitje Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje Volendam graag! Dit unieke havendorpje biedt voor uw bedrijfsuitje vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw bedrijfsuitje Volendam met dit gezellige dorp. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen aan de rand van Volendam. Door onze grote kennis van Volendam maken wij ook uw bedrijfsuitje Volendam op maat!

Voor meer informatie over een bedrijfsuitje Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsuitje Volendam in de spotlight!

TEAMSPIRIT TEST!

€ 32,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Hoe is het gesteld met de teamspirit binnen uw groep, team of afdeling? Het gaat niet altijd om wie het snelste is, maar ook het team met de beste oplossingen krijgen veel punten. !


Lees verder

KAAS MAKEN!

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 8 personen

Een workshop voor alle kaas, en niet kaas liefhebbers! Vandaag nemen we u mee naar een echte Volendamse kaas makerij, waar dit oer-Hollandse product op traditionele wijze nog wordt geproduceerd!


Lees verder

ONTDEK DE MOL!

€ 29,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

U krijgt uw opdracht voor deze geheime missie. Met een team van collega's gaat u op pad om de vele opdrachten te onderzoeken en uit te voeren. Maar pas op! Is iedereen binnen uw eigen team wel te vertrouwen?!


Lees verder