Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Evenementen Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren diverse evenementen Volendam hier graag!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van unieke evenementen Volendam met uw gezelschap!

Wij als evenementenbureau Volendam organiseren diverse evenementen in Volendam. Van bedrijfsevenementen Volendam tot aan publiek evenementen Volendam wat zorgt voor een diversiteit aan organisatie. Onder de kop 'Special Events' vindt u meer informatie over onze evenementen. Beleef één van de unieke evenementen Volendam!

Voor meer informatie over onze evenementen Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.