Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsuitje Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren uw groepsuitje Volendam graag!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van een uniek groepsuitje Volendam met uw gezelschap!

Een groepsuitje Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw groepsuitje Volendam graag! Dit gezellige dorp biedt voor uw groepsuitje vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken met het dorpje tijdens uw groepsuitje Volendam. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen zijn hier mogelijk. Door onze grote kennis van Volendam maken wij ook uw groepsuitje Volendam op maat!

Voor meer informatie over een groepsuitje Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Groepsuitje Volendam in de spotlight!

TEAMSPIRIT TEST!

€ 32,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Hoe is het gesteld met de teamspirit binnen uw groep, team of afdeling? Het gaat niet altijd om wie het snelste is, maar ook het team met de beste oplossingen krijgen veel punten. !


Lees verder

MONOPOLY!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Welke straten in het centrum van Hoorn weet uw team te veroveren? Gaat u voor een kanskaart? Of wordt het toch een nachtje brommen in de gevangenis?


Lees verder

POKERWORKSHOP!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Gewapend met een hand vol speelkaarten en een uitmuntend geheugen neemt u plaats aan de pokertafel. Dan komt 'the big boss' binnen die op Italiaanse wijze zal aangeven hoe dit spelletje gespeeld dient te worden!


Lees verder