Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Groepsuitjes Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren uw groepsuitjes Volendam hier graag!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van unieke groepsuitjes Volendam met uw gezelschap!

Eén van de groepsuitjes Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert diverse groepsuitjes Volendam voor vele groepen! Dit gezellige dorp biedt op het gebied van groepsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken met het dorp tijdens één van uw groepsuitjes Volendam. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen zijn hier mogelijk. Door onze grote kennis van Volendam maken wij vele groepsuitjes Volendam op maat!

Voor meer informatie over alle mogelijke groepsuitjes Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Groepsuitjes Volendam in de spotlight!

BBQ BOOT!

€ 59,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Samen met uw gezelschap stapt u aan boord van deze prachtige sloep. Maak een mooie rondvaart langs de kustlijn van Volendam en Waterland.


Lees verder

BOEREN 10-KAMP!

€ 19,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 8 personen

Samen met uw team strijdt u tegen de andere teams op de verschillende onderdelen. Wie is de beste boer of boerin? In ieder geval beleeft u een dag vol humor!


Lees verder

ONTDEK DE I-MOL!

€ 34,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 24 personen

Op een geheime locatie in het centrum van Volendam wordt u ontvangen! Met de IPad in de hand houdt u contact met het hoofdkwartier. Maar pas op! Is iedereen binnen uw team wel te vertrouwen?! ?


Lees verder