Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Personeelsuitjes Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren uw personeelsuitjes Volendam hier graag!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van unieke personeelsuitjes Volendam met uw gezelschap!

Eén van de personeelsuitjes Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert diverse personeelsuitjes Volendam voor vele groepen! Dit gezellige dorp biedt op het gebied van personeelsuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken met het dorp tijdens één van uw personeelsuitjes Volendam. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen zijn hier mogelijk. Door onze grote kennis van Volendam maken wij vele personeelsuitjes Volendam op maat!

Voor meer informatie over alle mogelijke personeelsuitjes Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.