Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Rondleidingen Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren diverse mogelijke rondleidingen Volendam voor ieder gezelschap!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van unieke rondleidingen Volendam met uw gezelschap!

Eén van de originele rondleidingen Volendam zelf beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert verschillende rondleidingen Volendam voor u graag! Dit unieke dorp heeft op het gebied van rondleidingen vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van onze rondleidingen Volendam met dit gezellige dorp. Door onze grote kennis binnen Volendam maken wij deze rondleidingen Volendam op maat door bijvoorbeeld uit te breiden met een mooie rondvaart, groepsfoto in klederdracht of diner!

Voor meer informatie over de vele mogelijkheden op het gebied van rondleidingen Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.