Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teambuildingsuitje Volendam - Eenhoorn Evenemente


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren uw teambuildingsuitje Volendam graag!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van een uniek teambuildingsuitje Volendam met uw gezelschap!

Een teambuildingsuitje Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw teambuildingsuitje Volendam graag! Dit gezellige dorp biedt voor uw teambuildingsuitje Volendam vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken met het dorp tijdens uw teambuildingsuitje Volendam. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen aan de rand van Volendam. Door onze grote kennis van Volendam maken wij ook uw teambuildingsuitje Volendam op maat!

Voor meer informatie over een teambuildingsuitje Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.