Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teamuitjes Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren ook uw teamuitjes Volendam graag!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van unieke teamuitjes Volendam met uw gezelschap!

Eén van de originele teamuitjes Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert deze teamuitjes Volendam graag! Dit gezellige dorp heeft op het gebied van teamuitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van uw teamuitjes Volendam. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen aan de rand van Volendam. Door onze grote kennis van Volendam maken wij alle teamuitjes Volendam op maat!

Voor meer informatie over de vele mogelijkheden van teamuitjes Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor meer informatie en boekingen:
0229 - 757 080
Vragen? Start de Live Chat!

info@eenhoornevenementen.nl
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Neem een kijkje…