Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Themafeest Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren uw themafeest Volendam graag!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van een uniek themafeest Volendam met uw gezelschap!

Uw eigen bedrijfs- of themafeest Volendam? Eenhoorn Evenementen organiseert uw themafeest Volendam graag! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor uw themafeest met uw bedrijf of collega's. Van specifieke thema's gericht op Volendam tot aan de unieke bredere concepten mogelijk op iedere locatie. Wij maken samen met u uw themafeest Volendam op maat!

Voor meer informatie over een themafeest Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.