Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Themafeesten Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren vele mogelijke themafeesten Volendam voor ieder gezelschap!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van unieke themafeesten Volendam met uw gezelschap!

Uw bedrijfs- of themafeesten Volendam organiseren? Eenhoorn Evenementen organiseert vele themafeesten in Volendam voor diverse organisaties en bedrijven! Wij bieden een scala aan mogelijkheden op het gebied van themafeesten met uw bedrijf of collega's. Van specifieke thema's over Volendam tot aan de unieke bredere concepten mogelijk op iedere locatie. Wij maken samen uw themafeesten Volendam op maat!

Voor meer informatie over onze themafeesten Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.