Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uitjes Volendam - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Volendam. Wij als Volendam kenner organiseren vele leuke en originele uitjes Volendam voor iedere groep!

Volendam is gelegen in de provincie Noord-Holland, en maakt deel uit van de gemeente Edam-Volendam. Het dorp Volendam telt maar liefst ruim 22.000 inwoners en is een echt havendorpje gelegen aan het Markermeer. Volendam is één van Nederlands grootste toeristische trekpleisters. Van binnen en buiten Nederland komen toeristen naar dit pittoreske dorpje toe voor de speciale Volendamse klederdracht, prachtige oude haven en de delicatesse van Volendam; de Volendamse paling! Binnen Nederland staat Volendam daarnaast bekend vanwege haar zogenaamde 'Palingsound'. Vele bekende Nederlandse artiesten zijn afkomstig en nog steeds woonachtig in dit dorp. Om deze redenen kunnen wij zeggen dat Volendam een dorp is vol gezelligheid waar u voor een dagje uit, bedrijfsfeest of weekendje weg zeer goed terecht kunt!

Geniet van unieke uitjes Volendam met uw gezelschap!

Eén van de unieke uitjes Volendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw uitjes Volendam graag! Dit gezellige dorp biedt voor uw uitjes vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van uw uitjes Volendam. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen zijn hier mogelijk. Door onze grote kennis van Volendam maken wij ook uw uitjes Volendam op maat!

Voor meer informatie over de vele mogelijke uitjes Volendam kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uitjes Volendam in de spotlight!

GPS-TOCHT

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Sportiviteit, creativiteit en moderne navigatie gaan deze dag hand in hand samen door Volendam! U ontdekt de oude haven en het centrum van Volendam te voet met het GPS-apparaat.


Lees verder

PALINGROKERIJ!

€ 10,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Bent u liefhebber van paling? Dan is deze typische Volendamse rondleiding echt iets voor u! Bezoek een authentieke palingrokerij en volg de route die de paling aflegt vanaf de vangst tot aan de oven.?


Lees verder

MONOPOLY!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Welke straten in het centrum van Hoorn weet uw team te veroveren? Gaat u voor een kanskaart? Of wordt het toch een nachtje brommen in de gevangenis?


Lees verder