Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP TAPAS MAKEN HAARLEM!

Viva Espana! Onder begeleiding van een chef kok maakt u zelf diverse Spaanse tapas volgens traditioneel recept. Na drie uur bereiden schuiven we samen aan tafel voor het zelfbereide tapas diner. Heerlijk genieten tijdens deze culinaire workshop vol van Spaanse gezelligheid. Viva Espana, olé!  

Ontvangst

Op een locatie worden u en uw gezelschap ontvangen. Neem plaats en maak u klaar voor deze tapas workshop Haarlem.

Workshop Tapas maken Haarlem - Tapas workshop Haarlem!

Een Tapas Workshop die garant staat voor een heerlijke culinaire kennismaking met de Spaanse keuken en de smakelijke mediterraanse gerechten. Na een kort woord van welkom gaan de schorten voor. Er wordt gewerkt in kleine groepjes waarbij we diverse smakelijke gerechten gaan creëren met producten van vis, vlees en op vegetarische wijze. Uiteraard bereiden we samen diverse Spaanse tapas. Zodra alle tapas gerechten klaar zijn worden zij gepresenteerd op een mooi gedekte tafel. Onder het genot van een goede wijn schuift u aan en geniet u van heerlijke zelfbereide tapas.

Ter afsluiting serveren we u een heerlijk nagerecht in Spaanse sferen. Er wordt gezorgd voor een optimale sfeer en de deelnemers worden gemotiveerd om te werken naar een mooi eind resultaat: een prachtig gedekte tafel met een grote diversiteit aan heerlijke Spaanse tapas! Beleef een culinair programma en geniet op Spaanse wijze van deze Tapas workshop Haarlem!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 85,00 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 50 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Chef-kok en begeleiding
Workshop tapas maken 
Tapas diner (maaltijd vervangend)
Locatiehuur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!