Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP TAPAS MAKEN HAARLEM!Viva Espana! Onder begeleiding van een chef kok maakt u zelf diverse Spaanse tapas volgens traditioneel recept. Na twee uur bereiden schuiven we samen aan tafel voor het zelfbereide tapas diner. Een culinaire workshop vol van Spaanse gezelligheid. Viva Espana, olé!  

Ontvangst

Op een locatie worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Neem plaats en maak u klaar voor deze tapas workshop Haarlem.

Workshop tapas maken Haarlem! - Tapas workshop Haarlem!

Een Tapas Workshop die garant staat voor een heerlijke culinaire kennismaking met de Spaanse keuken en de smakelijke mediterraanse gerechten. Na het welkomstdrankje volgt er een toelichting op de workshop en gaan de schorten voor. Er wordt gewerkt in kleine groepjes waarbij we diverse smakelijke gerechten gaan creëren met producten van vis, vlees en op vegetarische wijze. Uiteraard bereiden we samen diverse Spaanse tapas. Zodra alle tapas gerechten klaar zijn worden zij gepresenteerd op een mooi gedekte tafel. Onder het genot van een goede wijn schuift u aan en geniet u van heerlijke zelfbereide tapas. Ter afsluiting serveren we u een heerlijk nagerecht in Spaanse sferen. Er wordt gezorgd voor een optimale sfeer en de deelnemers worden gemotiveerd om te werken naar een mooi eind resultaat: een prachtig gedekte tafel met een grote diversiteit aan heerlijke Spaanse tapas! Beleef een culinair programma en geniet op Spaanse wijze van deze tapas workshop Haarlem!

 
Plaats:Haarlem
Mogelijk vanaf:12 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 56,00 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 55 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Chef-kok en begeleiding
Workshop tapas maken (ongeveer 2,5 uur)
Tapas diner (maaltijd vervangend)
Spaans dessert
Vier consumpties per persoon (bier, wijn, fris)
Locatiehuur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.