Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

EXPEDITIE UITJE HAARLEM!

Kunt u overleven op een onbewoond eiland? Lukt het u om samen te werken met de andere lotgenoten? Heeft u een echte Robinson Crusoe in zich? Dan is dit ultieme overlevingsspel Expeditie echt iets voor u! Vandaag gaat u back-to-basic bij verschillende proeven en leert u uw collega‚Äôs, vrienden of familie pas echt goed kennen. Een fantastisch Expeditie uitje Haarlem vol teambuildingsactiviteiten waarbij het beste team wint!   

Ontvangst

We starten dit programma met een drankje aan de rand van Haarlem waarna we de teams indelen en u zich klaar gaat maken voor uw eigen versie van Expeditie Robinson!

Expeditie Uitje Haarlem!

Tijdens dit echte outdoor uitje Haarlem gaat u back-to-basic! In teams gaat u strijden bij de vele proeven die u vandaag op uw overlevingstocht tegen komt. Onze begeleiders nemen u en overige kampen (teams) mee over het eiland. Na de introductie gaan we van start met de spannende spelonderdelen die hier voor u klaar staan. Hierbij te denken aan de proeven; vuur maken, een voelopdracht en katapult bouwen! 

Tussen de activiteiten door houden we een korte pauze waarna we verder gaan met het tweede gedeelte. Na een inspannende middag eindigen we bij het de horecalocatie en worden de ultieme overlevers binnen uw gezelschap gehuldigd! Dit expeditie uitje Haarlem is een programma wat is opgezet voor een breed publiek waarbij teambuilding, sportiviteit en denkwerk aan bod komen. Ieder team bestaat uit meerdere personen die een bijdrage leveren bij de verschillende proeven waardoor iedereen van waarde is. Voor meer informatie over dit Expeditie uitje Haarlem neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 26,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje 1 per persoon
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Expeditie
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!