Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE WINTER PUBQUIZ HAARLEM!Neem het op tegen uw eigen collega's, familie of vrienden tijdens deze Pubquiz in winterse sferen! U speelt dit spel op een knusse en warme locatie in het centrum van Haarlem, waarbij we de kou buiten laten maar u binnen de vele winterse vragen en opdrachten moet beantwoorden. Speel deze Winter Pubquiz Haarlem met uw gezelschap en beleef de winter op en top!  

Ontvangst

Onze begeleider ontvangt u bij binnenkomst, en begeleid u naar de ruimte die speciaal voor deze Winter Pubquiz voor u is gereserveerd.

Winterse Quiz Haarlem!

Speciaal voor de koude winterdagen heeft Eenhoorn Evenementen de Winter Pubquiz Haarlem ontwikkeld. Nadat iedereen plaats heeft genomen nemen we de spelregels door en verdelen we uw gezelschap in teams. Hierna gaan we van start met ronde 1 namelijk de fotoronde 'Herken de Kerstmannen'! Heeft uw team ze allemaal geraden, dan haalt u de maximale score. Ronde 2 en 3 bestaan uit Algemene vragen en Sport vragen over de winter. Waar komt Sinterklaas oorspronkelijk vandaan? In welk land waren de 1ste Olympische Winterspelen? Of welke oud voetbalspeler heeft een achternaam die uitstekend bij de Winter Pubquiz past...?? Ronde 4 bestaat uit diverse muziekfragmenten die betrekking hebben op de winter. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk muziekfragmenten te raden. Ronde 5 is een hilarische ronde voor de echte Kerstmannen onder u want we spelen 'Kerstmutsje' op of 'Kerstmustje af'! En ronde 6? Laat u op bijzondere wijze verrassen want hier zijn nog vele punten te verdienen!

Uiteraard worden er op uw verzoek drankjes aan tafel bezorgt en houden we tussendoor een korte pauze. Deze winter Pubquiz Haarlem is zelfs uit te breiden met een heerlijk driegangen diner of buffet. Zoekt u een leuke avond met de collega's, familie of vrienden, dan is deze echte Winter Quiz Haarlem een goed betaalbare optie, waarbij u de winter pas echt goed leert kennen!

Tip!
Deze Quiz uitgevoerd met eigen stemkastjes en centraal scherm waarop de Quiz afspeelt? Dat kan! Tegen een meerprijs van € 5,00 p.p. op onderstaande prijzen speelt u (individueel of in teamverband) een interactieve versie met echte stemkastjes en live presentator!

 
Plaats:Haarlem
Mogelijk vanaf:25 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 25,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 22,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Winter Pubquiz
Kerstmuts voor iedereen
Prijs voor de winnaars

Let op! Het kan zijn dat de horecalocatie in Haarlem extra zaalhuur vraagt. Dit komt bovenop bovenstaande arrangementprijs.
 
Uitbreidingsopties:

Deze Quiz uitgevoerd met eigen stemkastjes en centraal scherm waarop de Quiz afspeelt? Dat kan! Tegen een meerprijs van € 5,00 p.p. op onderstaande prijzen speelt u (individueel of in teamverband) een interactieve versie met echte stemkastjes en live presentator!

 
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag