Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP PAALDANSEN HAARLEM!Een ondeugende workshop samen met uw collega’s, familie of vrienden? Tijdens deze paaldansworkshop Haarlem beleven u en uw gezelschap hilarische momenten aan, op en om de paal. Een complete work-out maar wel één met een hele dikke knipoog!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op locatie in Haarlem. We begeleiden u naar de kleedkamer waar u uw sportieve outfit kunt aantrekken en u zich mentaal voor gaat bereiden als paaldanser of danseres!

Workshop Paaldansen Haarlem! – Ondeugend Vrijgezellenfeest Haarlem!

Vandaag staat u voor paal, of toch niet? In ieder geval is dit een belangrijk element tijdens deze paaldansworkshop Haarlem waarbij de basistechnieken van het paaldansen aanbod komen. We starten met een goede warming-up om de spieren even op te warmen, waarna de instructrice een korte demonstratie geeft van de mogelijkheden in, aan en op de paal. Dan is het tijd geworden om zelf in de paal te springen waar u het zo gek kunt maken als u zelf wilt. Onder begeleiding worden er diverse oefeningen gedaan en krijgt u de juiste technieken aangeleerd. Tussendoor is er een korte pauze om even op adem te komen want u zult merken dat paaldansen fysiek zwaar is. Na de pauze doen we nog een aantal oefeningen waarna we in het laatste gedeelte van deze paaldansworkshop om beurten zelf een korte show gaan opvoeren waarin u uw kunsten aan de rest van de deelnemers laat zien. Na een actieve workshop sluiten we af met een heerlijk glaasje bubbels!

De Paaldansworkshop Haarlem is in een ontspannen ruimte en zowel geschikt voor dames als heren. Een professionele paaldanseres geeft u gedurende deze workshop tips en aanwijzingen over het paaldansen. Uiteraard is het mogelijk deze workshop paaldansen uit te breiden met een ander spelprogramma, rondvaart, driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Haarlem
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele paaldanseres
Workshop paaldansen 1,5 uur
Sportdrankje tijdens pauze
Glaasje bubbels ter afsluiting

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!