Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HAPJES STEPTOCHT HOORN!Vandaag ontdekt u culinair Hoorn per step! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige tour door het historische centrum van Hoorn. Onderweg doen we drie locaties aan waar een drankje maar ook een heerlijk hapje voor u klaar staan. Beleef een prachtige steptocht door Hoorn! 

Ontvangst

Onze gids ontvangt uw gezelschap in het centrum van Hoorn. Na een korte introductie neemt u de step ter hand en gaan we in volle vaart vooruit!

Hapjes steptocht Hoorn! 

Vandaag gaat u Hoorn op zowel sportieve wijze als culinair ontdekken tijdens deze hapjes steptocht Hoorn. Na een korte introductie door onze gids over de stad Hoorn gaan we per step een gezellige tour maken door het historische centrum. Spannende verhalen, bijzondere anekdotes en mooie bezienswaardigheden komen op de route voorbij. Met onze gids voorop volgt u per step en eindigen we om het half uur bij een volgende locatie. Hier plaatst u de steps bij elkaar en staat er binnen een drankje maar ook een heerlijk hapje voor u klaar. Een heerlijke tour waarbij u zowel informatief als smakelijk gaat genieten van de stad Hoorn!

De steps zijn zeer modern en licht qua gewicht waardoor het voor alle deelnemers goed mogelijk is om vooruit te komen. Voor deelnemers die liever de tour maken op de fiets kunnen wij uiteraard voor deze personen fietsen verzorgen. Tevens is het mogelijk de steptocht aan te passen als puzzel steptour, steptour met gids of steptour met gids en diner. Beleef een prachtige steptocht Hoorn voor de sportieve levensgenieters! Voor meer informatie over deze hapjes steptocht Hoorn neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 38,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 36,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 35,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 34,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele gids
2,5 uur durende steptocht door Hoorn met rondleiding
Stephuur
Transportkosten
Consumpties 3 p.p. (bier, wijn, fris)
Hapjes 3 stuks p.p. (stokje saté, mini hamburgertje en stokje mozzarella/tomaat/basilicum)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!