Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WALKING CHRISTMAS DINER HOORN!Kunt u tijdens de koude wintermaanden niet kiezen tussen de verschillende warme restaurantjes in Hoorn? Wij geven u in één avond drie restaurants tijdens dit Walking Christmas Diner! Neem plaats voor het voor-, hoofd- en nagerecht bij maar liefst drie verschillende restaurants. Een prachtige avond uit, waarbij u geniet van culinair Hoorn in winterse sferen! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij het eerste restaurant in het centrum van Hoorn. Neem plaats aan de mooi gedekte tafel.

Walking Christmas Diner - Kerst Diner Hoorn! 

Geheel in stijl bieden wij u deze avond een heerlijk driegangen diner aan in het centrum van Hoorn. Maar dit is niet zomaar een diner. Het betreft een diner op maar liefst drie verschillende locaties! Een leuke manier om eens lekker te tafelen en de verschillende restaurantjes in Hoorn te leren kennen. Culinair Hoorn op zijn best! U ontvangt in het eerste restaurant een kerstmuts voor iedereen en hier geniet u van een heerlijk voorgerecht. Tussen de gangen door loopt u samen met uw gezelschap onder begeleiding van onze gids een mooie route, waarbij we automatisch bij het volgende restaurant uit komen. Hier serveren we het hoofdgerecht. Na het laatste deel van onze tour eindigen we bij het derde restaurant waar een heerlijk dessert klaar staat. IJs? Na het dessert eindigt uw Walking Christmas Diner door Hoorn en borrelt u lekker na! 

Het menu bestaat standaard uit drie keuzes per gang namelijk vlees, vis of vegetarisch. Uiteraard is dit Walking Christmas Diner ook verder uit te breiden met een spelprogramma (met bijvoorbeeld IPads) of winter pubquiz in plaats van een rondleiding door gids. Voor meer informatie en uitbreidingsmogelijkheden betreffende dit bijzondere kerst diner Hoorn neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 52,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 50,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 49,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 47,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Gids
Rondleiding van 2x 45 minuten tussen de gangen door
Voorgerecht bij Restaurant 1
Hoofdgerecht bij Restaurant 2
Dessert bij Restaurant 3

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Rabobank KVNH zei het volgende:

Arrangement was helemaal top, goed georganiseerd en heel vriendelijke begeleiding. Iedereen was enthousiast!