Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

MAAK JE EIGEN VIDEOCLIP IN HAARLEM!

Bent u de nieuw Rihanna, Anouk of Eminem? Dat mag u vandaag laten zien tijdens het opnemen van uw eigen videoclip! Vooraf kiest u samen een muzieknummer uit voor de videoclip. Na het schrijven van het script, verzamelen van de outfits en kiezen van de locaties gaat u samen met onze cameraman op pad om uw eigen videoclip te schieten!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Haarlem met een drankje. Na een korte introductie gaan we aan de slag met het schrijven van een eigen script voor uw videoclip.

Maak je eigen Videoclip! – Videoclip Maken Haarlem!

Onder deskundige leiding van een professionele regisseur gaat u samen een script schrijven. Welke locaties gaan we bezoeken, wat is er aan materialen nodig en wie spelen de rollen bij iedere scene? Hierna gaan we naar de juiste locaties waar we de ‘shoot’ gaan houden van de verschillende scenes. Vol overgave acteert, improviseert en zingt u op overtuigende wijze recht in de camera. Voor heel even waant u zich een echte MTV ster en deelt u handtekeningen uit aan nieuwsgierige omstanders (jullie eigen fans of groupies)! Gedurende deze Vrijgezellenuitje Haarlem is er een tweede camera beschikbaar die u zelf bediend. Hiermee maken we de ‘Making of’ van uw videoclip. Na een paar dagen ontvangt u digitaal de compleet gemonteerde videoclip, de ‘making of’ en eventueel een mooie slideshow van alle gemaakte foto’s die op de dag zelf gemaakt zijn. Op deze wijze beleeft u een prachtige dag maar heeft u tevens een originele en blijvende herinnering aan de workshop videoclip maken Haarlem vol muziek- en filmplezier! Tevens kan de clip bij een trouwerij als het welbekende ‘stukje’ dienen en geeft deze workshop ‘maak je eigen videoclip’ twee in één. Indien gewenst kan de clip zelfs op YouTube gezet worden, zodat u altijd en overal de clip aan anderen kunt laten zien. Voor meer informatie over de workshop videoclip maken Haarlem of uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 45,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 40 personen)
€ 42,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (regisseur)
Benodigde materialen waaronder filmcamera's (in bruikleen)
Gemonteerde clip digitaal aangeleverd

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Rabobank KVNH zei het volgende:

Arrangement was helemaal top, goed georganiseerd en heel vriendelijke begeleiding. Iedereen was enthousiast!