Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HOLLANDSE BORRELBOOT HAARLEM!

Stap aan boord van deze prachtige rondvaartboot en geniet vanaf het water van de stad Haarlem! Gedurende twee uur lang maken we een mooie vaartocht door het centrum en geniet u ondertussen van onbeperkt bier, wijn, fris en smaakvolle hapjes. Beleef een heerlijke rondvaart op deze borrelboot Haarlem samen met uw gezelschap! 

Ontvangst

Stap aan boord van deze boot en neem plaats op de banken. We serveren u een eerste borrel waarna de trossen los gaan en de rondvaart begint!

Hollandse Borrelboot Haarlem!

Een heerlijke belevenis tijdens deze borrel vaartocht door Haarlem! Vaar mee samen met uw gezelschap terwijl u geniet van een drankje en het prachtige uitzicht onderweg. Terwijl u ontspannen van het zonnetje geniet neemt ons schipper u mee door het centrum. Onderweg komen diverse bezienswaardigheden voorbij waarover onze schipper u (op verzoek) de nodige informatie over kan geven. Ondertussen is de bar open en geniet u gedurende twee uur lang van onbeperkt borrelen (bier, wijn, fris). En bij een borrel hoort natuurlijk ook een Hollands hapje; bittergarnituur!

Verder is het mogelijk om de borrelboot Haarlem bijvoorbeeld te starten met koffie en gebak, een lunch of zelfs met een complete barbecue. Voor meer informatie over deze borrelboot Haarlem neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele schipper
Rondvaart 2 uur (Privé)
Huur rondvaartboot
Onbeperkt bier, wijn, fris tijdens rondvaart
Driemaal per persoon bittergarnituur aan boord 

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!