Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DANSEN OP DE DISCOBOOT HAARLEM!

Uw eigen discotheek op het water van Haarlem en dansen tot in de late uurtjes? Stap aan boord van deze discoboot en dans op het water tijdens een prachtige vaartocht door Haarlem gedurende 3 uur lang!  

Ontvangst

Op de afgesproken opstaplocatie Haarlem stappen u en uw gasten aan boord. De eerste muzikale klanken klinken en op ontspannen wijze ploft u neer op de lounge kussens op het bovendek!

Discoboot Haarlem! - Feest vaartocht Haarlem!

Met loungemuziek op de achtergrond kijkt u vanaf het water uit over de stad Haarlem. De motoren worden gestart en de kapitein/schipper neemt u mee voor een mooie vaartocht over het Spaarne en andere wateren rondom Haarlem. Ondertussen heeft de DJ de volume knop iets omhoog gedraaid en verschijnen de eerste liefhebbers op de dansvloer. Vanaf nu danst u tot in de late uurtjes gezellig met uw collega’s, familie of vrienden. Dansen op het water! Tijdens deze vaartocht op de discoboot Haarlem kunnen u en uw gasten onbeperkt drankjes afnemen (optioneel). Maar uiteraard is het ook mogelijk de drankjes op nacalculatie te berekenen. Uiteraard is het ook mogelijk om aanvullend een barbecue toe te voegen of extra vaar-uren. Ook leuk om de Discoboot uit te breiden met een andere activiteit in het centrum van Haarlem! Voor meer informatie over deze discoboot Haarlem of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 50 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 75,00 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)
€ 65,00 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)
€ 55,00 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele schipper
Vaartocht gedurende 3 uur
Huur boot inclusief bemanning
DJ inclusief benodigde apparatuur tijdens vaartocht

Exclusief
Drankjes en/of hapjes

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!